Путин няма да сломи нашата решимост. Това заяви Джо Байдън.Поддръжниците на

...
Путин няма да сломи нашата решимост. Това заяви Джо Байдън.Поддръжниците на
Коментари Харесай

Напрежение. Байдън размаха пръст на Путин

Путин няма да пречупи нашата решителност. Това заяви Джо Байдън.

Поддръжниците на Украйна  " няма да се разколебаят ", съобщи президентът на САЩ след днешните диалози с президента Володимир Зеленски, който направи изненадващо посещаване в Хирошима за срещата на върха на Г-7.
-->

Русия " няма да пречупи нашата решителност " да поддържа Украйна, съобщи Байдън пред кореспонденти след края на тридневната среща на върха, на която украинският водач притегли вниманието по време на дипломатическите диалози.

" Ние няма да се разколебаем, Путин няма да пречупи нашата решителност, както си мислеше, че може ", сподели Байдън, съобщи БГНЕС.

Зеленски дойде в японския град след пробив в дългогодишната си акция за приемане на утвърждението на Вашингтон съдружниците да доставят създадени в САЩ изтребители, в това число F-16.

Представителите на Съединени американски щати не бяха склонни да се съгласят, като се позоваха на разходите и времето, нужни за образование, както и на риска от по-нататъшна ескалация на спора.

Но Байдън съобщи, че е получил " изрично увещание от Зеленски, че те няма да го употребяват, с цел да продължат и да се придвижат към съветската територия ".

" Където и да се намират съветските войски в границите на Украйна и региона, те ще могат да създадат това ", добави той.

В неделя Вашингтон показа и нов пакет оръжия за Зеленски, който разчита на запада за доставки, с цел да отблъсне 15-месечната съветска инвазия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР